Mijn Top-10 Facebook-berichten Van 2017

het beste van facebook

Het jaar zit er bijna op! Tijd om terug te blikken op iets wat voor mij op zijn zachtst gezegd een geslaagd jaar was. Niet alleen vanwege de talloze mensen die ik heb mogen coachen met Strongville Performance, maar ook omdat mijn schrijfsels steeds meer mensen bereikte.

Mocht je van deze posts iets gemist hebben? Vandaag en morgen behandel ik de best belezen, becommentarieerde en gelikete berichten van 2017. In dit eerste deel: de beste Facebookberichten! (afgezien van de linkjes naar deze blog).

Volg me trouwens gerust op Facebook om in het vervolg wél op de hoogte te blijven!

10. Vetverliestips in fabeltjeskrant VROUW

#9 Het nieuws dat je met lichte gewichten net zo hard kunt groeien

#8. The Green Happiness en hun “detox”

#7 Het vervolg op de The Green Happiness-rel

 6. #trainerlife

#5 Creatine van de Action

#4 Interview op FIT.nl

#3 Een beetje motivatie

#2 Strongville’s Realistische Gids voor Gymfreaks Op Lowlands

#1 De waarheid over Fajah Lourens