Fitnessartikelen van de week – 12-11-2017

fitnessartikelen van de week

Elke week publiceer ik hier op Strongville.nl de meest opzienbarende, leerzame, mind-blowing, verhelderende, frisse fitnessartikelen die ik deze week op internet gespot heb… afgezien die van mezelf *wink, wink*.

Week 45 stond in het teken van:

The Problem With Protein – James Fell

Waarom jij met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid helemaal geen eiwitshake nodig hebt.

6 Reasons You Should Never Open A Gym – John Romano, T-Nation

Een beetje pessimistisch, maar toch een realistisch stuk en tevens de reden waarom ik nog geen eigen gym heb. Of gewoon omdat ik een bange schijterd ben als het aankomt op een groot sportschoolfiliaal kopen in een markt die allang verzadigd is. O, punt 6 is trouwens stiekem wel een beetje grappig.

Lift Stuff: Add Mass To Your Body And Years To Your Life – Tommy Wood, Breakingmuscle.com

We willen allemaal langer leven, maar veel van ons willen niet graag zware shit van de grond tillen. Wie weet haalt dit artikel de niet-sportschoolgangers over de streep. En voor wie wel lift, is dit een mooie stimulans om lekker door te trainen. En nog met wetenschap onderbouwd ook. Hoezee!

4 Laws Of Muscle – Alex Hutchinson, Outsideonline.com

Leuk evidence-based overzicht over wat voeding en beweging met je spiergroei kan doen. Of met spierverlies.

25 Ways To Eat Well On The Go – John Berardi

Je herkent het wel: je zit in je ritme, je eet lekker thuis en je dieet gaat als de gesmeerde volkorenboterham. Maar dan ben je even paar daagjes op pad en je hele dieet is aan gruzelementen. Dit artikel helpt je op weg als je onderweg bent.